Eenmaal binnen ervaar je meteen het enthousiasme van Robert Rexwinkel en zijn assistente Esther Dukker. Het totale verkoop- of aankoopproces wordt zo een leuke en vertrouwde ervaring. Altijd met een glimlach en vol energie gaan zij altijd voor het best mogelijke resultaat. Dit vertrouwde en plaatselijke kantoor in de regio heeft een zakelijke en vakkundige basis maar tegelijkertijd leven wij ook echt met je mee. Bij Robert Rexwinkel Lommers Makelaars teken je naast je droomhuis ook voor een enthousiast team, eerlijkheid en maatwerk. 

Juist dat maatwerk, oprechtheid en persoonlijk contact vindt Robert belangrijk en dus opende hij in 2009 zijn eigen makelaarskantoor met zijn eigen idealen als fundament: 
Vertrouwen. Eerlijkheid. Enthousiasme. Vakkundig. Servicegericht. Persoonlijk. 

Samen met Esther gaat hij voor goud! 

Robert Rexwinkel LOMMERS MAKELAARS

over

Esther

Uiteraard kan ik (Robert) het niet alleen. Ik ben er trots op dat Esther en ik zo perfect kunnen samenwerken. Met z'n tweeën direct schakelen waar dat nodig is. Dat is de sleutel tot ons succes. We pakken het professioneel aan. Nagenoeg altijd direct bereikbaar, mooie professionele gedrukte verkoopbrochures, een fraai verzorgde website met jouw woning. Het zijn maar een aantal voorbeelden die laten zien dat dit team verder gaat voor het ultieme resultaat. 

En of het nu gaat over de verkoop of juist de aankoop van een woning. Of misschien wel beide, want ook de begeleiding van het totaalproces is mogelijk. Elke situatie wordt grondig besproken, met een duidelijk stappenplan.

Dit team doet elke dag wat zij beloven: Doen wat je zegt en zeggen wat je doet.

Het 'sterren' team

Twee sterk op elkaar ingespeelde vakmensen

Meer dan 1600 woningen verkocht

Wij houden van feiten en

Circa 35.000 stappen per week voor onze klanten.

Vele mooie woorden in de reviews van onze klanten

5 sterke Lommers kantoor in Zuid-Oost Brabant.

Cijfers

Wij hebben genoten van de samenwerking met Robert en Esther. Ze zijn deskundig en stonden direct voor ons klaar als we iets nodig hadden.

Dhr. Putters

Dhr. Lupker

Als collega en verkopend makelaar, volledig an verwachtingen voldaan, communicatie, betrouwbaar, punctueel en goede feedback. Als lokale makelaar aan te raden.

Dhr. Van de Put

Het proces verliep conform afspraak. Robert en Esther waren altijd bereikbaar en de communicatie verliep naar wens.

Eenmaal thuis

Robert, een makelaar in hart en ziel. “Ik heb het mooiste beroep wat er is” Zou niets anders willen doen. Het contact met zoveel verschillende mensen, soms met een lach en een traan, maakt elke dag anders. Als beëdigd makelaar en taxateur ben ik actief in de woningmarkt in Hilvarenbeek en de regio. Gedreven door passie voor huizen en interesse in mens en hun woonwensen opende hij in 2009 zijn eigen makelaarskantoor. Ook is hij daarvoor jarenlang voor grote clubs als o.a. Meeus actief geweest in vele delen van het land. Ook begeleiding bij nieuwbouwinitiatieven is een aspect wat Robert boeit. In al deze rollen denkt hij mee over de lokale woningmarkt en woningbouwlocaties. Dit alles doet hij met veel enthousiasme en een Brabantse glimlach.

Robert op papier

Daar geniet Robert van de huiselijke momenten met zijn gezin. Graag in de tuin, met de barbecue aan, een muziekje op en een drankje in zijn hand. Of binnen met een goede film. Een bezoek aan mooie steden, lekker naar het strand met vrouw en zoon. Robert is graag samen met zijn gezin, familie en vrienden en zorgt dat het hun aan niets ontbreekt