De Vrijthof is een bewonderenswaardige plek met geschiedenis. Een verhaal dat teruggaat naar een gulden tijdperk, waar de notabelen van ‘Beek hun aanzien hadden en waar de dorpspomp getuige was van vele ontmoetingen. Hier werd gewoond en gelééfd. Van een slagerij met slachthuis aan de Gelderstraat tot aan een woonst met timmerwerkplaats. Iedereen herinnert zich nog het café van de dames Kemps, tegelijkertijd ook het honk van de wielerclub Velocitas. Naast het café hing ‘de ossenkop’, de kenmerkende gevelsteen uit vroeger tijden. Die ossenkop zag alles aan zich voorbij trekken. Inmiddels is de ossenkop vervangen door een nieuw exemplaar. Wie goed kijkt naar de replica ervan, ontdekt in de gevelsteen het speelse guldenteken; een knipoog naar geldzaken en de bank die er zich in de vorige eeuw vestigde.

De Vrijthof

nieuw!

Bijzonder wonen op een historische plek.


bekijk hier alle info

In Robert Rexwinkel heb jij een goede partij op het gebied van nieuwbouw. Met regelmaat zijn wij betrokken bij de verkoop van nieuwbouwprojecten en de totstandkoming hiervan. Door onze ervaring begeleiden we je perfect door het proces.
 
Ben je op zoek naar een nieuwbouw woning in de Kempen Schrijf je bij ons in.

Ben jij als projectontwikkelaar of bouwbedrijf op zoek naar een prettige samenwerking en een enthousiaste verkoop van jouw nieuwbouwproject? 

Neem gerust contact met Robert op voor een kennismaking. contact

Wij gaan verder dan een
funda plaatsing. Van een 1e schets op papier, een marktanalyse tot aan de koop- aanneemovereenkomst,
Robert Rexwinkel Lommers Makelaars staat als een huis! 

ga terug

Copaan.

Vrijblijvend

Ook staat Robert klaar om jouw als particulier te adviseren. Heb jij gronden waarop ontwikkelingen mogelijk zijn? Robert staat aan je zijde in het contact met de Gemeente of de ontwikkelaar en legt je stap voor stap uit wat er komen gaat. Hoe zit dat met een bestemmingsplan, de exploitatiekosten, etc.?

Ja ik wil een adviesgesprek

Vrijblijvend adviesgesprek